Три маички од Mana Fashion одат кај…

Минатата недела објавивме за нашето прво доделување на подароци преку инстаграм во соработка со Mana Fashion и ви благодариме на сите што го разубавивте нашиот инстаграм тајмлајн! :)

Заедно со Мана ги одбравме најлежерните пролетно-летни фаворити кои беа ваша лична содржина:

1. jelenaniknik http://instagram.com/p/odl3g2BKlz/#

image

2. alek_sandra_m http://instagram.com/p/oa8RNikKdY/#

image

3. havarija_marija http://instagram.com/p/nno87su4ek/#

image

Контактирајте нè преку порака на мејлот team@skopjecasual.mk со големина на вашата маичка и име и презиме за да се договориме околу подигнувањето на подароците.

Погледнете ги сите инстаграмки што ја објавија својата оригинална омилена комбинација, фала ви на сите за учеството :)

01. jelenaniknik http://instagram.com/p/odl3g2BKlz/#

image

02. sanjavelkovska http://instagram.com/p/odjO5eGL-c/#

image

03. alek_sandra_m http://instagram.com/p/oa8RNikKdY/#

image

04. didipetkoska http://instagram.com/p/odnxIjKAgX/#

image

05. havarija_marija http://instagram.com/p/nno87su4ek/#

image

06. rozevko http://instagram.com/p/odpWi0DxuJ/#

image

07. panovamariaa http://instagram.com/p/odpd_ksozk/#

image

08. anncevska http://instagram.com/p/odwErRs52c/#

image

09. jovana_save http://instagram.com/p/ofbqCUEm3X/#

image

10. gtemelkoska http://instagram.com/p/n_RHgevit2/#

image

11. iminness http://instagram.com/p/of6LBwyhJW/#

image

12. stefanovska_ana http://instagram.com/p/of8mrOMVRr/#

image

13. atanasovapamela http://instagram.com/p/of_R7xhE0c/#

image

14. elizabetagjurovska http://instagram.com/p/ogBw0vwSyz/#

image

15. stojmanovskamoni http://instagram.com/p/oiQ0PyuyuI/#

image

16. katerinamiceva http://instagram.com/p/oitlAdMTYz/#

image

17. elena_miceva http://instagram.com/p/oi7thtHIOT/#

image

18. bibbstagram http://instagram.com/p/ol4wgMErDf/#

image

19. mockingkat http://instagram.com/p/nv42GgHyrX/#

image

20. bubishubi http://instagram.com/p/on0UHDNZNR/#

image

21. tamaratoshevska http://instagram.com/p/oq-0V6AGWW/#

image

22. elmoonlight http://instagram.com/p/otV491qC-E/#

image

23. monikapotter http://instagram.com/p/ot0cTExFJA/#

image

Facebook CommentYou may also like