Слики од пријателите: NYFW!

Знаете кога ќе ве изненади СМС во неочекувано време, разгледница од далечно место? Прекрасните пријатели не’ изненадија со слики од Модната недела во Њујорк, сликнати на поминување. Морници од возбуда, среќа! Едвај чекаме Модна недела Скопје!

Најголемо фала, Сузe!

image

image

image

image

image

image

image

 

You know when you get a surprise text in a an unexpected hour, a postcard from a faraway place? Our wonderful friends surprised us with snapshots from NYFW! Chills of happiness and excitement! Can’t wait for FWSK!

Biggest thankyous, Suze!

Facebook CommentYou may also like