Инспирирано од избор на очила: Билјана | Inspired by eyewear hunt: Biljana

Често се инспирираме од Интернет, а најголемо задоволство ни е кога ќе ни кажат дека ние сме инспирација! Добивме порака од Билјана дека и таа избирала oчила во периодов, и на наше големо задоволство ни испрати слики од крајниот избор :)

На почетокот имала желба за модел од Rayban, но на крајот изборот паднал на Vogue, прекрасни се!

Трикови за шминка од Билјана за девојки кои носат очила:  „ајлајнер“, добар коректор и моќен кармин.

Билјана, фала ти за инспирацијата!

image

image

image

We are often inspired by the Internet, and its our greatest pleasure when someone tells us we’ve inspired them. We got a message from Biljana that she was also on the hunt for the perfect eyewear and she sent us images of the final choice. Starting from Rayban, in the end Vogue won! Makeup hints from Biljana for girls that wear glasses: eyeliner, a good cover and sometimes, power lipstick.

Biljana, thanks for the inspiration!

Facebook CommentYou may also like