Одиме на Skopje Design Week! | Let's go to Skopje Design Week!

Љубители на дизајнот, денес е денот! Вечерва во Куршумли Ан започнува четвртото издание на Skopje Design Week.

Настанот ќе биде отворен во 20ч, период во кој покрај тоа што ќе можете да ги разгледате многубројните изложени експонати, ќе можете и да уживате во музиката на српскиот бенд Musetrap и Dj Acim.

Влезот за сите активности денес е слободен, а деталната програма можете да ја најдете тука: http://ministryofpleasure.net/SDW2014.pdf

Побарајте го катчето на Skopje Casual на приземје, лево од влезот во вториот двор и следете нè за повеќе фотки од настанот :)

Се гледаме :)

Design lovers, today is the day! The 4th edition of Skopje Design Week starts tonight in Kurshumli Han in the Old Bazaar in Skopje!

The event will start at 8pm, and besides being able to look all of those exhibitions around, you’ll be able to enjoy the music of the Serbian band Musetrap and Dj Acim.

The entrance is free and the detailed program can be found here:  http://ministryofpleasure.net/SDW2014.pdf

Look around for our Skopje Casual corner, just left of the entrance in the second yard and follow us for more photos of the event :)

See you! :)

Facebook CommentYou may also like