Search results

23 results found.

Прославивме 8 години Skopje Casual! | We celebrated 8 years Skopje Casual!

Драги другари, фала ви за уште еден прекрасен роденден! Фала ви за супер дружбата, за тоа што приредивте вистински throwback со ретро костимите (оние кои се дотераа во ретро стил:), и нормално, што сте супер лежерни и позитивни и ни го правите секој роденден сѐ поубав.

Повеќе | More >