Search results

5 results found.

Добитници на подароците од Фигура! | Figura giveaway winners!

Во понеделникот ја објавивме нашата соработка со Фигура – новиот македонски бренд за уникатен 3Д принтан накит и побаравме од вас да си одберете кое ланче најмногу ви се допаѓа со оставање на коментар под сликата…

Ги собравме сите 140 коментари, ги поделивме според вашите желби (да, многу сакаме ексели ако не сме спомнале до сега :Р) и пуштивме рандом генератор да ги одбере најсреќните :)

Повеќе | More >