Новогодишно загревање со Преплет | Holiday warmup with Preplet

Секогаш се радуваме кога Магде и Вики од Преплет ќе ни најават нешто ново, а кога во комбинација ќе се вклучи празничната магија, сигурни сме дека се подготвува нешто преубаво :)

Оваа недела, од 20ч во Concept 37 девојките од Преплет ве канат на „Новогодишно загревање“. Ни ветуваат многу изненадувања, зелено црвени комбинации и како и секогаш многу креативност.

Се гледаме во недела, нели? :)

We’re always happy to hear that Magde and Viki from Preplet are preparing something new. When you add a touch of holiday magic to the combination, we’re sure something amazing is on the way :)

This Sunday at 20h in Concept 37 they are inviting you to a “holiday warm up”. They promise many surprises, green and red combinations and as always, tons of creativity.

We’ll see you on Sunday, right? :)

Facebook CommentYou may also like