Пролетно будење | Spring awakening

И официјално е пролет! Помина 21ви март, ги поместивме часовниците еден час подоцна, и да, конечно е ден и во 18ч :) Сонце, прошетки, цветни мириси и многу многу природа, пред нас се еден куп убавини!

И како оваа вест сама по себе да не е доволна да ни измами насмевки на лицата, имаме уште една ооодлична вест :) Повторно имаме соработка со шведскиот бренд на часовници, Daniel Wellington!

Како и минатиот пат, целта е да ви овозможиме што полесно да дојдете до еден од овие убавци и на вашата рака, па токму затоа имаме код кој ќе ви донесе 15% попуст.

Сѐ што треба да направите е да го внесете кодот skopjecasual при правењето на нарачката и попустот ќе биде пресметан :) Понудата важи до 30 април, но не чекајте до последниот момент, трк на danielwellington.com и започнете со бирање на вашиот пролетен часовник :)

English translation at the end of the post.

image

image

image

It’s officially spring! We’re way past the 21st March, we set our watches one hour later, and yes, it’s finally daylight even at 6pm :) Sunshine, long walks, smell of fresh flowers, there are so many beautiful things to look forward to :)

And as if springs arrival was not enough to bring big smiles on our faces, we have some more great news :) Once again, we are collaborating with the Swedish watches brand, Daniel Wellington!

Just like last time, the goal of our collaboration is to make sure you get one of these beauties as soon and easy as possible, and that is why we have a code that will bring you a 15% discount if you order online.

All you need to do is enter the code skopjecasual when ordering your watch, and you will get the discount :) The code is valid until 30th April, but don’t wait for the last minute, visit danielwellington.com and begin this spring with a new, awesome watch :)

Facebook CommentYou may also like