Избор на денот: Четврток #casualweek

Карирано, од каде ни е тоа познато, хм? Карирана кошула заедно со супер маичката од нашиот блог (фала Дани!). Изберете си боја самите, ние избравме класична црвена овој пат, но нема да погрешите ниту во другите варијанти!

Оригинална цена: 1099 ден. Цена на попуст: 849 ден. Најдете ја во LC Waikiki во Skopje City Mall.

image

image

image

image

Plaid, where have we seen that before, hm? А plaid shirt along with the cool blog shirt (thanks Dani!). Pick the color by your taste, we chose a classic red, but you won’t be wrong choosing any other color.

Original price: 1099 den. On sale: 849 den. Find it at LC Waikiki at Skopje City Mall.

Facebook CommentYou may also like