Работилница за custom патики на Snkrcity | Custom sneakers workshop by Snkrcity

За сите оние кои како нас сакаат патики, custom дизајни и дружба со супер креативци, имаме одлични вести! Со големо задоволство ви ја најавуваме првата работилница од овогодинешниот Skopje Street Festvial, „Дојди на custom патика“ на Snkrcity.

Идејата на работилницата е посетителите да донесат свои стари патики, па заедно со дечките од Snkrcity да го поминат целиот процес на нивно повторно „оживување“ – од скица до креирање на финалниот производ.

За работилницата која ќе се одржи на 5 јуни од 19ч во Градски Парк можете да се пријавите на rabotilnica@snkrcity.com или на facebook.com/snkrcity

Спремете ги патичињата и се гледаме таму! :)

English translation at the end of the post.

—–

For all of you out there who love sneakers, love custom design and want to spend some time with great creatives, we have good news! We’re happy to announce the first workshop for this years Skopje Street Festvial, “Create your custom sneakers” organized by Snkrcity.

The idea of the workshop is for the participants to create their own pair of custom sneakers. They will be led by the guys from Snkrcity through the whole process – from the initial sketches to the final product.

You can apply for the workshop that will take place on 5th June at 7pm in the City Park at rabotilnica@snkrcity.com or facebook.com/snkrcity

Get your sneakers ready and see you there! :)

Facebook CommentYou may also like