Нашите шест…

Помалку од еден месец нè дели од шестиот роденден на Skopje Casual.

Блогирајќи на тема кежуал сите овие години, имавме прилика да сретнеме многу супер лежерни луѓе кои со нас споделија уште толку лежерни работи кои досега никако да ги „пуштиме“ на блог. Затоа, до 3ти март, ќе зборуваме што повеќе убави работи кои можете да ги најдете во Скопје или онлајн, во пакети од по шест, за сите заедно да си уживаме во лежерноста :) Stay tuned! :)

 

We’re less than a month away from the sixth birthday of Skopje Casual.

Blogging about casual style all these years, we got the chance to meet a lot of casual people who shared a bunch of casual things with us, and somehow we never got the time to share them online. That’s why, until the 3rd March we will share a lot of nice, casual things that you can find in Skopje or online, in packages of six, just so we can all enjoy the “casualness” :) Stay tuned! :)

Facebook CommentYou may also like