Подаруваме од срце :) | Giving from the heart :)

Ако сакате да бидете малку поодговорни (во секоја смисла на зборот) со подароците оваа година, имаме супер предлог :)

Нашите другари од MY:TIME во соработка со Руки изработија супер фраерски беџови кои можете да ги подарите на вашите сакани. Убавината тука е што со секој купен пар (по цена од 300 денари :) донирате на сајтот donacii.mk. Повеќе за целата акција можете да дознаете тука.

Дарувајте од срце, гледајте со љубов и тркнете до најблискиот продажен салон на MY:TIME и земете си беџови додека уште ги има :)

English translation at the end of the post.


If you’d like to be a bit more responsible with the gifts for this holiday season, we have a great proposal for you :)

Our friends at MY:TIME with the help of super awesome Ruki Chuki created these awesome badges that you can give your loved ones. They are not only super cute, but also with a good cause. For each badge you buy (for the price of 300 denars) you make a donation at donacii.mk.

Give from your heart, look with love and run to the nearest MY:TIME shop to get a badge while there are still some left :)

Facebook Comment



You may also like