Шести роденден! | Sixth birthday!

Блогот ни е спремен за тргнување во школо! :) Вчера го прославивме шестиот роденден и овој пост веќе традиционално е едно големо фала за сите што беа и се дел од нашата приказна. Фала ви на сите што дојдовте вчера и ни ја разубавивте вечерта, фала Кантина што бевте супер домаќини, фала Гоце што ни спреми закон роденденски микс (ќе го споделиме наскоро :)), фала ви за секој лајк, шер, коментар во сите овие шест години! :)

Секој роденден ни е инспирација да правиме повеќе и да продолжиме подобро, се радуваме што ве имаме и ќе можеме да си споделуваме кежуалски муабетчиња уште мнооогу многу години :) Ова се само дел од фотките од вчера, останатите ве чекаат вечерва, тука: https://www.facebook.com/skopjecasual/

English translation at the end of the post.
Our blog is old enough to go to school! :) Yesterday we celebrated our sixth birthday and this post is traditionally one big thank you for everyone who’s been a part of our story. Thank you to everyone who came to the party yesterday, thank you Kantina for being great hosts, thank you Goce for preparing an awesome birthday mix (we’ll publish it soon :)), thank you girls and guys for every Like, Share, comment for all these six years! :)

Each birthday is an inspiration to make more and try harder, we’re really lucky to have you and we hope we can continue on to share casual talks for many many years to come :) These are only a few of the photos from yesterday, the whole album will be uploaded here: https://www.facebook.com/skopjecasual/ tonight. :)

Facebook CommentYou may also like