Билјана | Biljana

Во понеделникот „упаднавме“ на состанок на маркетинг тимот на Theatra, па додека дел од нив ја планираа следната кампања, останатите ги фотографиравме :)

Запознајте ја Билјана, режисер, попозната како The Performance Maker на Theatra и девојката со само два твита (од кои едниот е посветен на Ива :))

Last Monday we “barged in” on Theatra’s marketing team meeting. While some were working on their next campaign, we took the opportunity to take a few photos of the others :)

Meet Biljana, director, also known as The Performance Maker of Theatra and the girl with only two tweets (one of them dedicated to Iva :))

image

image

image

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like