Музички микс од 7 години Skopje Casual | Music mix from 7 years Skopje Casual

Точно десет дена после роденденот време е малце да се потсетиме на супер журчето за нашиот седми роденден :)

DJ Drazi Drags ни спреми супер музичиња за кои дефинитивно не треба да бидете во пижами :) Уживајте во миксот и уште еднаш фала ви што ни ја направивте седмицата толку убава!

Exactly ten days after our 7th birthday, it’s time for a little reminder of the great party :) DJ Drazi Drags prepared an awesome mix for which you definitely don’t need to be in your pajamas :) Enjoy the mix and once again thank you for making our 7th birthday soooo great!

Facebook CommentYou may also like