Интервју за Мој Клуб | Interview for T-Mobile's Moj Klub (My Club)

На страна 16 и 17 во најновиот број на ребрендираното списание Мој Клуб кое го издава T-Mobile ќе го најдете нашето прво (испечатено) интервју! Неизмерно ѝ благодариме на Оливера Ќорвезироска која ни ги разбранува размислувањата за да извлечеме заклучоци зошто всушност го работиме ова и која нè потсети дека вие сте заслужните кои нè мотивираат секојдневно во изминатата една година да го одржуваме блогот активен :)

Клик на сликите за поголема верзија, а ако сакате да ги пролистате и страниците на свежо испечатено списание, трк до најблискиот салон на T-Mobile, примероците се бесплатни :)

English translation at the end of the post

image

image

Facebook CommentYou may also like