FWSK 04.04.2013: Виба Текс | Viba Tex

Виба Текс e модерен бренд кој потекнува од престолнината на шивачкиот занает кај нас, Штип. За поздрав е свежината и младоста на моделите, особено големите шари.

Освен пастрмајлија, одиме и по стил во Штип?

English translation at the end of this post.

image

image

image

image

image

image

image

image

Viba Tex is a modern brand originating from the textile and sewing capital in Macedonia, Shtip. We salute the fresh and youthful collection, especially the large patterns.

So, besides “pastrmajlija”, we have one more good reason to visit Shtip, don’t you agree?

Facebook CommentYou may also like