Добитнички на Mana Fashion маички | Winners of Mana Fashion t-shirts

Ни требаше малку повеќе време да се најдеме, меѓутоа чекањето дефинитивно се исплатеше.

Ги доделивме трите маички од Mana Fashion на три прекрасни девојки :) Jeлена, Марија и Александра ги сретнавме во три различни прилики, но едно нешто ги поврзуваше сите три девојки. Лежерните насмевки со кои нѐ пречекаа и испратија, дефинитивно ни потврдија дека Mana Fashion направиле одличен избор на добитнички :)

Ѕирнете како изгледаше мал дел од нашите средби :)

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

It took us a while to meet up, but it was definitely worth the wait.

We gave away the three t-shirts from Mana Fashion to three beautiful girls :) We met Jelena, Marija and Aleksandra on three different occasions, but there was one thing we found to be in common for the three of them. Their casual smiles and conversations were a huge proof that Mana Fashion did their job well and chose the perfect winners :)

Facebook CommentYou may also like