Лежерно дотерување | Casual dress-up

Втор дел – малку лежерно дотерување, во соработка со Fashion Group :)

Првиот дел погледнете го тука.

Фотографии: Fashion Group

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like