На моја станица | At my station

Локацијата за денешното фоткање е местото каде што поминував мнооогу време во август, а веројатно така ќе биде и во септември :) Не, Станица 26 не ја започна порано зимската журкачка сезона, но на моја огромна радост ни дозволи таму да ја поставиме петтата претстава во продукција на Theatra, „Трамвајот наречен копнеж“.

Од проби до состаноци, фотосесии на актери, па изведби на претставата, „Станица“ ми носи еден куп насмевки, па некако природно ми дојде фоткањето за едното омилено хоби, блогот, да го однесам на местото каде во моментов живее другото омилено хоби, театарот.

Пост дождовно, пост одморски, еве ги на едно место моите две омилени теми за муабет, Skopje Casual и Theatra :)

*Часовникот на фотките е GUESS – W0231L4 BFF, нормално од my:time. Нарачајте си го тука: http://mytime.mk/mk/products/Guess-Watches/W0231L4-BFF :)

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

The location for today’s shoot is the place where I spent the most time in August, and it will probably be the same in September :) No, Stanica 26 didn’t begin with the winter party season early, but to my great joy, they allowed us to use their space the fifth play produced by Theatra, “Street car named Desire”.

From rehearsals to meetings, actor photo-shoots, and plays, “Stanica” gives me so many reasons to smile, so it kind of felt natural to connect my favorite hobby, our blog, with my other favorite hobby, theater.

After the rain, after the vacations, here are my two favorite subjects in one place, Skopje Casual and Theatra :)

*The watch on the photos i GUESS – W0231L4 BFF, off course, from my:time. You can order it here: http://mytime.mk/mk/products/Guess-Watches/W0231L4-BFF :)

Facebook CommentYou may also like