Нашите шест…омилени скопски приказни

Многу пати веќе сме ви пишале дека сме ептен среќни кога ќе сретнеме истомисленици кои со своето делување се трудат да го направат Скопје уште поубаво :) Ова се шест убави приказни, кои сме среќни кога и да ги сретнеме.

#РЕТВИТНИОБРОК

Еден куп вредни, добри луѓе секоја недела се собираат за да направат оброци за бездомниците. Сами си собираат состојки, самите ги подготвуваат, самите ги делат. Вистински пример дека не ти треба многу за да направиш огромно добро дело, инспирација ни се засекогаш!

FUNKY FRESH

Бидејќи е пркос на секој кој збори за непостоечкиот ноќен живот во Скопје. Бидејќи ни носат DJи и артисти кои настапуваат секаде во светот, и добро, DJ Гоце е дел од приказната, тоа се подразбира дека е 100% casual approved. :)

Повеќе | More >