#CasualTalks: Скопски Грув

Кога нешто се прави искрено и со љубов, тоа се познава од прва.

Скопски Грув ги немаме запознаено во живо. Но, нивната енергија тие комплетно успеаа да ни ја пренесат онлајн. Прво со нивните постови на Facebook и Instagram, второ со одговорите на нашето мини интервју кое го договоривме и спремивме за помалце од еден ден :)

Многу се радуваме што успеавме да сретнеме вака млади, позитивни и креативни луѓе, полни со желба да го направат Скопје поубаво место за живеење. Скопски Грув е приказна која сите треба да ја запознаете! :)

Повеќе | More >