Ирина Тошева и my:time ви најавуваат… | Irina Tosheva and my:time present…

…нова колекција!

Во неделата имавме можност да составиме „тизер“ каталогче за новата колекција на Ирина Тошева поддржана од My:Time која ќе ја погледнеме утре (сабота) на Модниот Викенд!

Веднаш по фотографирањето на официјален каталог, се најдовме во атељето на Ирина да ви ги доближиме материјалите на целосните модели кои ќе ги погледнеме утре. За секој од нив создадовме посебна приказна која ја красат детали од атељето на Ирина (вклучувајќи го и нејзиното кученце Мини :) ) и по еден часовник или парче накит од My:Time.

Во која приказна можете да се препознаете? :)


image

image

image

image

image

image

image

… a new collection!

Last Sunday we showed you a small teaser from the new collection by Irina Tosheva supported by my:time which we will have the opportunity to see tomorrow (Saturday) on Fashion Weekend!

Right after the shoot for the official catalog, we stopped by Irina’s atelier to give you a small glance of the materials and accessories that you will be able to see tomorrow on the runway. For each material we created a story by adding accessories from my:time (and for a few of them Irina’s puppy Mini was a guest star:) and a few of our own suggestions.

Which story suits you the best?

Facebook CommentYou may also like