Зад сцената со Ирина Тошева и my:time | Backstage with Irina Tosheva and my:time

Го знаете она чувство кога ќе стапнете во просторија, ќе прашате дали може да ве сликам и одеднаш ќе се појават три совршено наместени лица? Ни ние не го знаевме до вчера :)

Влеговме зад сцената пред стартот на ревијата на Ирина поддржана од my:time и се изнафоткавме убавини.

Ако некој ви каже дека во бекстејџ се хаос, нервозни модели и лоша атмосфера, замислете си го тотално спротивното и ќе ја добиете реалната слика :) Mанекенките и манекените ни се прекрасни, само толку ќе ви споделиме, останатото можете да го погледнете од фотките подолу :)

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

You know that feeling when you step into a room, ask “can we take your photos” and suddenly there are three perfectly posed faces? We didn’t know it till yesterday :)

We got backstage before the beginning of Irina’s show supported by my:time and we took lots of beautiful photos :)

If anyone tells you that backstage is chaotic, there are nervous models and bad atmosphere, just imagine the completely opposite and you’ll get the real picture :) Our models are wonderful, that’s all we’ve got to share, you can see the rest from the photos :)

Facebook CommentYou may also like