Запознајте се со Hybrid Vigor | Meet Hybrid Vigor

Секогаш ни е убаво кога одиме на гости во Just Because Concept Store, особено кога причината за посета е нова колекција :)

Вчера уживавме во промоцијата на „Hybrid Vigor” колекција на која заеднички работеа Нина Симовска (Just Because) и Драган Христов (Ludus), спојувајќи ги нивните веќе докажани таленти во ново, интересно издание. Повеќе наменските хибридни парчиња ни оставија голем впечаток – од шорцевите кои можат да се носат и како фустан, до големите ланчиња кои со шнирање се спојуваат во едно.

Комбинацијата од првата фотографија е наш најголем фаворит (да, и ние некогаш можеме да одбереме розово :) за да ја погледнете целата колекција одблиску упатете се во концепт продавницата Just Because на ул. Максим Горки бр.25 локал 4.

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

We always love to visit Just Because Concept Store, especially when there’s a good reason like a new collection :)

Yesterday, we enjoyed the promotion of “Hybrid Vigor” a collaboration between two great designers Nina Simovska (Just Because) and Dragan Hristov (Ludus) who managed to combine their already proven talents in one new, very interesting collection.

The multipurpose pieces left a big impression on us – starting from shorts that can also be worn as dresses, to big necklaces that can be tied together in one.

The combination on the first photo is our favorite (and yes, sometimes we like pink :) in order to see the whole collection visit Just Because Concept Store at Maksim Gorki street no.2 local 4.

Facebook CommentYou may also like