Ливчиња, парк и G-Shock | Leaves, park and G-Shock

Услови под кои прифаќам дека и официјално е есен:

1. Да ми е поминат роденденот

2. Да е премногу ладно за носење старки низ град

3. Да имам поминато барем еден ден шетајќи врз крцкавите лисја низ парк.

Оваа година, последниов есенски „ритуал“ го сликнавме и за блог. Некако уште не ми се разделуваше од Градскиот парк иако веќе е поприлично ладно и празно, па сепак решивме да му дадеме уште едно фоткање пред затворање на сезона :)

Причината за eсенската дружба беше новиот часовник од my:time, а шалчето подарок од Сандра и Калина и ташната подарок од Ирина (ви кажав дека ми беше роденден :)) ми дојдоа како супер топличко надополнување за овој студен есенски ден :)

Нарачајте си го часовникот од фотките на овој линк: http://mytime.mk/mk/products/casio-g-shock/GA-100SD-8A (да, girls can wear G-Shock, too :) и шетнете до парк во прва прилика, ви ветувам дека после крцкањето на ливчиња само ќе му се насмевнете на сивото секојдневие  :)

image

image

image

image

image

In order to officially accept that autumn is here, I need to know the following:

1. That my birthday has passed

2. That it’s too cold to wear my All Stars outside

3. That I have spent at least one day walking around the park, stepping on the beautiful yellow leaves

This year, we decided to show this last “ritual” on the blog. Somehow, I couldn’t quite say bye to the park yet, even though it’s pretty cold and empty, so this was our last chance to take photos before we “closed” it for the winter :)

The “reason” for this photo shoot was a new watch from my:time, and the scarf, present from Sandra and Kalina, and the bag, present from Irina (told you it was my birthday :)) came as a great, warm addition to this cold autumn day :)

Order this watch at this link: http://mytime.mk/mk/products/casio-g-shock/GA-100SD-8A (yes, girls can wear G-Shock, too :) and take a walk through the park, the first chance you get. I promise, walking on the yellow autumn leaves will make you smile at the gloomy, cold day :)

Facebook CommentYou may also like