Паѓа ѕвезда, замисли си желба | Wish upon a star

Што би посакале кога ќе погледнете во ѕвездено небо? Да пробаме да ви ја погодиме желбата со следното небесно изненадување! Ирина Тошева и Нина Симовска нудат ексклузивен попуст од 20% на нивната ѕвездена колекција “Месиер 45”  до Нова година!

image

Огнометот под ѕвездите и ѕвездена креација е одличен начин за поздрав со Новата година :)

image

И за да биде позабавна оваа вест, двете иновативни дизајнерки смислија мали изненадувања за најкреативните читатели! Вие треба да смислите и напишете најкреативен коментар на тема “Кога паѓа ѕвезда, мојата желба е ____________________________” под овој пост.

Во вторник, на 30ти декември ќе доделиме подароци на тројцата најкреативни: дизајнирана марама од Месиер 45, дизајнирана чаша со ѕвездени мотиви и слатко задоволство во мало чоколадно пакување.

Посакувајте ги желбите во коментари под овој пост и држиме среќа да ви се исполнат!

image

Фотографии: Миладин Паповиќ

Колекцијата „Месиер 45“ е достапна во Just Because Concept Store :)

Facebook CommentYou may also like