Ние и Линеа | Us & Linea

Иако ние бевме одамна запознати со колекциите на Линеа, на блогот прв пат ги видовте преку нивната ревија која се одржа оваа пролет на Модниот викенд Скопје, а ние си ги пофаливме за неколку парчиња кои навистина ни се допаѓаа…

…и одеднаш во една пратка ги добиваме на подарок! :) Преубаво изненадување, повод за нови фотки ;) Линеа, ви благодариме! :)

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

image

Even though we were introduced to Linea a while ago, our first official blog coverage happened on this springs Fashion Weekend Skopje, where we showed you their latest collection and our chose a couple of our favorite pieces…

…which suddenly appeared in our maill! A beautiful surprise, motivation for a bunch of new photos :) Linea, thank you sooo much! :)

Facebook CommentYou may also like