Кики со маичката – celebrating life!

Се сеќавате на маичката подарок од серијата Celebrate life на Ind.o.g.?

Отиде во рацете на веселата слатка Кики која ја запознавме пред два дена поради годишните одмори… Кики си одбра од неколку дизајни на маички, се запозна со Горан и со нас, пиевме по едно мохито (Кики пиеше сокче) и се посликавме малку :)

Remember our giveaway t-shirt from the series Celebrate life by Ind.o.g.?

It was well earned by the cheerful cute Kiki who we met two days ago because of the summer vacations… Kiki chose one t-shirt from couple of t-shirt designs, she met Goran and us, we drank some mojitos (Kiki actually drank a soda) and we took some photos :)

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like