Секогаш носи си сладолед со себе! | Always take the ice cream with you!

Одамна не сме претставиле некој нов креативец (креативци и блогери – тука), а Марија Роглиќ ни дојде како кец на летна десетка! :)

Изработува најразнолик накит од Фимо (бренд на полимерна глина) со неверојатно прецизни детали, а нејзиниот талент е живописно отсликан во многу слатки летни искушенија! Погледнете ја нејзината колекција на неодоливи сладолетчиња, нарачајте си кај неа на мејл (marija_roglic@yahoo.com) и гледајте да не ги грицнете погрешните корнети :))

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

И не толку сладоледни работи :) | And not so ice-creamy stuff :)

image

image

image

image

image

image

It’s been awhile since we presented a new creative person (creatives and bloggers – here), and Marija Roglic was our ace of summer spades! :)

She makes the most interesting jewelry of Fimo (a brand of polymer clay) with amazingly precise details, and her talent is vividly represented in loads of sweet summer temptations! Take a look at her collection of irresistible little ice-cream cones, which you can order by contacting her via marija_roglic@yahoo.com and be careful not to bite the wrong desserts :))

Facebook CommentYou may also like