Росица Мршиќ на пат да го освои светот

Сигурни сме дека веќе имате слушнато, македонската дизајнерка Росица Мршиќ е победник на натпреварот International Bulgarian Fashion Award EIRENE 2013. Во моментов таа е на пат кон освојување на светската модна сцена, како една од финалистите од на истиот натпревар во светски ранг. Најдобрата работа тука е што ние можеме да и помогнеме да стаса до победата!

Се што треба да направите е да гласате најдоцна до полноќ на следната фотографија: https://www.facebook.com/BulgarianFashionAwards/posts/538525452880101 и сите заедно да и помогнеме да стаса до првото место :) Click away! :)

Facebook CommentYou may also like