Летна глаткост | Summer smoothness

Многу се радуваме кога ќе добиеме одлични фотографии од луѓе во Скопје во нашиот инбокс! Овој пат ви ја преставуваме грациозноста на Андреа низ објективот на Горан… уживајте ^_^

Модел : Андреа Николоска

Фотографија : Горан Петров Дердевил (фејсбук страна)

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

We’re really happy when we receive awesome photographs by people in Skopje in our inbox! This time we present to you the full graciousness of Andrea through Goran’s lens… enjoy ^_^

Model: Andrea Nikoloska

Photography: Goran Petrov Derdevil (facebook page)

Facebook CommentYou may also like