Дизајнерска поп ап продавница на SDW | Designers Pop Up @ SDW

Одамна се веселевме на овогодинешното издание на Skopje Design Week, а сега имаме и причина повеќе :) Повторно ќе имаме можност да присуствуваме на Designers Pop Up во организација на Ludus и Kapka со кои се запознавме на почетокот на оваа година.

Од 1 до 6 октомври, ќе можете да ги погледнете и купите нивните производи во Куршумли Ан, како и да се запознаете со дизјанерите кои стојат зад Kapka и Ludus. Овогодинешната дизајнерска pop-up продавница е досега најголема одржана во Скопје и ќе вклучи над 20 дизајнери од земјата и регионот со свои авторски дела, така што ќе има што да се погледне.

Топла препорака од нас да ги посетите, сигурни сме дека ќе најдете нешто што ќе ви се допадне :) Се гледаме!

image

We’ve been looking forward to Skopje Design Week for a while now, and we just got one more reason to hardly wait :) On this years Skopje Design Week, we will have another opportunity to attend a Designers Pop Up organized by Ludus and Kapka (we met them in January, remember?)

The event will take place from 1st – 6th October in Kurshumli An, where you will have the opportunity to meet the designers or shop your favorite pieces. This year’s Pop Up store is the largest one so far, and it will include unique pieces from more than 20 designers from Macedonia and the region.

We recommend you take a walk to Kurshumli An and visit the Pop Up, we’re sure you’ll find something you’ll like :) See you there!

Facebook CommentYou may also like