Промоција на "Unrestricted" на Олгица Ѓоргиева | Promotion of "Unrestricted" by Olgica Gjorgieva

“Unrestricted” е новата колекција на Олгица Георгиева, инспирирана и наменета за деловната жена. Презентацијата за јавноста се случи вчера 13 декември во Меморијалниот центар Никола Кљусев. Концептот на презентација беше интересен: десет истакнати бизнис жени ја носеа колекцијата; а доколку ги купите парчињата истата вечер, 30% oд средствата одат во добротворни цели.

Наш фаворит е карираниот фустан со нагласени раменици.

Честитки на Олгица!

English translation at the end of this post.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

“Unrestricted” is the new collection by Olgica Georgieva, inspired and meant for the business woman. The presentation to the public took place yesterday in Nikola Kljusev Memorial centre. The concept of the presentation was quite interesting: ten prominent business women wore the collection, and if you commit to a purchase on the same evening, 30% of the funds proceed to charity.

Our favorite is the plaid dress with accented shoulders.

Congrats, Olgica!

Facebook CommentYou may also like