Д чизми | The Boots

Деновиве после Нова година се заправивме муабет за тоа кои ни се омилени работи кои сме си ги купиле минатата година и сме ги изнаносиле… моите дефинитивно се кожните моторџиски чизми кои за среќа ги начекав пред точно година дена за време на попустите.

Ги изнаносив буквално скоро секој ден во текот на зимата, пролетта и есента и иако делуваат постари одлично се држат… Не дека немам други, ама уште сум заљубена и не се откажувам од нив додека не се распаднат :)

Што ви беше омилено минатата година? Пишете ни или пратете ни слики :)

С.

These days after New Year’s we chatted a bit about our favorites bought and worn out last year… mine would definitely be the leather biker boots that was lucky to get exactly a year ago during the sales.

I wore them almost every day through out the winter, spring and autumn and even though they seem a bit worn out they’re holding up quite good… not that I don’t have others, but I’m still in love and I won’t give up on them until they fall apart :)

What was your last year’s favorite? Write back or send us some photos :)

S.

Facebook CommentYou may also like