Објава за летните награди во соработка со mojagarderoba.mk!

Дојде време да ги објавиме добитниците на наградите од соработката со mojagarderoba.mk!

Наградите одат на девојките со најмногу лајкови во коментар, и тоа:

– Шумлива купка Think Pink на Катерина Милеска

– Гел за туширање Happy hippy на Сара Стојкска

– Таблети за заби Sparkle на Моника Крстевска

Добитниците да се јават на нашата Facebook страница и преку порака да ни остават мобилен телефон, подигнувањето на наградите ќе биде од Lush во City Mall во текот на наредната недела.

 Комбинациите на сите пријавени беа суперкул, фала на учеството и инспирацијата, честитки на добитниците и имајте убаво лето :)

Facebook CommentYou may also like