Маичка-фустан за лето! | Shirtdress for the summer!

Во екот на најтоплите денови, монохроматска комбинација во омилената боја, старки и пери-носи, летото нека жежи! Часовник е додаток за девојката во брзање а графитот е додадок на градот во мир!

Часовник: Esprit Ebonie Exchange Silver од My:Time.

English translation at the end of this post.

image

image

image

In the hear of the warmest days, the monochromatic combo in the favorite color, allstars and readytowear, let the summer begin! The watch is the accessory for the girl in a hurry, the graffiti is the accessory of the city at peace!

Watch : Esprit Ebonie Exchange Silver од My:Time.

Facebook CommentYou may also like