Слатко освежување од Преплет | Preplet's summer treat

Вчера почна летниот попуст на последната колекција на Преплет, најавен со сладоледче од попусти. Слатките дизајнирани шољи, маички, честитки како мелем доаѓаат во топло лето, исто како сладок сладолед!

Останавме до затворање вчера во продавницата на Преплет, со прекрасните сопственички, коктели со гренадин и портокал и бонбончиња. Имате време до сабота да се почестите!

English translation at the end of this post.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Yesterday was the start of the summer sale of the latest collection of Preplet, announced with an ice cream of discounts. The sweet designed cups, shirts, cards come as a treat in this warm summer, just like ice cream!

We were there until closing of the Preplet store, with the magnicifent owners, cocktails out of grenadine and orange and candy. You have time until Saturday to treat yourself!

Facebook CommentYou may also like