Search results

45 results found.

Ирина Тошева | Irina Tosheva FWSK S/S 2017

Препознатливи весели тонови, многу шаренило, да, зборуваме за новата колекција на Ирина Тошева :)

Освен тоа што изгледа супер, секое од парчињата е изработено на еко материјали, а дезените се резултат на соработката со американскиот уметник Mark Lovejoy. Уживајте во пролетното освежување на Ирина! :)

English translation at the end of the post.

Повеќе | More >
1 2 3 5