Search results

134 results found.

Зад сцената со Ирина Тошева и my:time | Backstage with Irina Tosheva and my:time

Традиционалното ѕиркање зад сцената на моден викенд го оставивме за крај :) Уште еднаш бевме пречекани во супер, опуштена атмосфера, прекрасни насмеани лица и совршени пози во секунда (how do they do it?!:)) Погледнете како изгледаше нашата дружба зад сцената со Ирина Тошева и my:time :)

English translation at the end of the post.

Sk_Casual_FWSK_Apr2016_2-0261

Повеќе | More >
1 2 3 15