Search results

58 results found.

Мартовска дружба во Skopje City Mall | March in Skopje City Mall

И таман кога си рековме дека ќе правиме малку пауза после големиот роденден, ни се јави фина прилика да зборуваме за кежуал подарување во Skopje City Mall :)

По нивна покана бевме дел од акцијата посветена на жените која трае од 5 до 8 март во која наша задача беше да им препорачаме на момците што може да им подарат на битните дами во нивните животи :) Секој од нив најпрво пополнуваше мини квиз кој им даваше насока што треба да побараат, а потоа заеднички решававме што би можеле да подарат :)

Ѕирнете како изгледаше нашата саботна дружба. :)

English translation at the end of post.

Повеќе | More >
1 2 3 7