Search results

149 results found.

Fashion Weekend Skopje A/W 2013/2014

Како продолжение на сензибилитетот од ревиите во сезоната пролет/лето 2013 на Роберт Ивановски и новосадските сестри Мила и Тијана Поповиќ овој пат скопскиот моден викенд се враќа со стариот добар панк и гранџ стил од 90-те!

„Осмото издание на Моден Викенд Скопје ќе се одржува од 22 до 30 октомври, на различни локации во Скопје, бунтувајќи се против модните стереотипи и нагласувајќи ја потребата да се биде свој и слободен, да се спојат неспоиливите модни парчиња. Оваа сезона, есен-зима ’13/’14, вкупно 15 имиња ќе ги прикажаат своите најнови колекции.“

Се разбира дека ние повторно ќе бидеме таму да ви ја пренесеме атмосферата и да ви ги доближиме деталите со еден тон ентузијазам! Тоа што логото е карирано ни е дополнителна причина да бидеме возбудени за ова издание :)

Повеќе | More >