Search results

149 results found.

MCouture by Mila Kadriu: Игра со светлината | Lightplay

На 2ри декември, како дел од Fashion Weekend Skopje, Мила Кадриу преку својот бренд MCouture ја претстави колекцијата со име “Crystal ball”.

Во снежна атмосфера на бината (и на шминката на моделите :), проследивме колекција со материјали кои отсјајуваат во различни игри со светлината: свила за прелевање на светлото, риги со различна рефлексија, светки за прекршување, златно за отсјај.

Наши омилени парчиња се светлата свилена кошула во сина боја, широките панталони и романтичниот crop top во иста боја.

English translation at the end of the post. 

image

Повеќе | More >