Search results

149 results found.

Слики од пријателите: NYFW!

Знаете кога ќе ве изненади СМС во неочекувано време, разгледница од далечно место? Прекрасните пријатели не’ изненадија со слики од Модната недела во Њујорк, сликнати на поминување. Морници од возбуда, среќа! Едвај чекаме Модна недела Скопје!

Најголемо фала, Сузe!

Повеќе | More >