Search results

149 results found.

Олгица Ѓоргиева | Olgica Gjorgjieva FWSK A/W 15/16

Затворањето на овогодинешниот Fashion Weekend достоинствено го понесе Олгица Ѓоргиева со нејзината најнова колекција “Just GO”.

Прикажувајќи спој од различни модели кои го отсликуваат нејзиниот стил, преку комбинации на волна, жоржет, тантела, кадифе, таа ни ја прикажа GO жената за оваа есен/зима – елегантна, нежна, впечатилва.

Тешко беше да се одлучиме за фаворити, но сепак би ги издвоиле сивиот комбинизон и жолтиот фустан кој ја отвори ревијата.

Што ви се допадна најмногу на вас? Споделете со нас во коментар :)

English translation at the end of the post.

Повеќе | More >