Search results

17 results found.

Едиторијал: македонски дизајнери со лондонски шмек | Editorial: Macedonian designers with a Londoner's touch

Можеби ви текнува на оваа фотка од мистериозна фото-сесија за време на Модниот викенд? Конечно ни е драго што смееме да ги објавиме и другите фотки од „зад фотографот“ кои ги направивме за време на создавањето на едиторијалот кој вклучува 25 македонски дизајнери на облека и на модни додатоци кои волшебно беа споени од вештите раце (и ум) на Ребека Рој!

Ребека во текот на целата недела ги посетуваше студијата на дизајнерите и лично одбра парчиња од Лидија Георгиева, „Mcouture by Mila Kadriu“, Стефанија Насеска, VIBRAZIONI на Александра Митковска, Chic Undercowear на Бобан Илиевски, Олгица Ѓоргиева, Никола Ефтимов, Андријана Динева, Оливера Штакоска, Јована Филиповиќ, Ненад Секирарски, Росица Мршиќ, „Le Brand“, Ирина Тошева, Никола Петровски и „Squire“ на Јован Петровски.

Креациите се потполнети со модни додатоци од „Drama“, „Emi Noris“, „Simovska Design“, „Daemonium by Magdalena Dimkovska“, Анита Несторовска, Билјана Клекачкоска, „Ilina Design“ и „Kapka Jewelry“.

Стилист: Ребека Рој

Фотограф: Жарко Чулиќ

Фризура: „Бубе Студио Ин“

Шминка: Симона Салтирова во соработка со Авон

Модели: Емилија Златковска, Марија Цветковска и Вања Трампевски (Агенција Подиум).

На овој линк погледнете ги фотографиите кои ќе се најдат во каталогот кој ќе помогне при промоција на македонските дизајнери во странство, а тука погледнете како изгледаше сето тоа низ нашиот објектив :)

Повеќе | More >