Нашите шест…омилени локали :)

Кога ќе си најдеме место што ни одговара за искачање, ретко го менуваме па затоа ова беше една од потешките листи да се направи. Си имаме места во кои стварно уживаме, со амбиент и екипа кои ни прават да се чувствуваме како дома, топла препорака да ги посетите што поскоро. :)

И еден важен дисклејмер, ниту еден од спомнатите локали ниту го има платено постов, ниту знае дека ќе се пишува за него. Сакаме да споделиме со вас места во кои уживаме во Скопје и места во кои си ја наоѓаме убавата енергија која ни треба. Сите препораки се 100% искрени.

КАНТИНА

На едно место може да одите на состанок за работа, на дејт, на оговаранка со другарките, на ручек или вечера и на искачанка. Не за џабе си славиме роденден таму две години по ред :) Кантина ни е омилена дебар маалска дестинација за кафе, без конкуренција :)

Повеќе | More >