Спонтано пролет(ни) | Spontaneous spring

Петтиот роденден ни помина, а нам уште не ни се верува дека поминале 5 години од првиот пат кога седнавме заедно и знаевме дека сакаме да направиме лежерен блог. И тогаш не знаевме што ќе се случува и на каде ќе одиме со блогот, а уште помалку знаевме што ќе ни се случи во приватните животи за толку време! Најбитно е дека се радуваме на журките и дружбата со старите и нови пријатели :)

А сега, сонцето конечно се појави и остана на подолг период, а ние преминавме на лесна јакна (со дебел џемпер кој може да ја елиминира јакната), чизмите конечно се заменети со патики, а на раката соодветно следува освежување од целосно бел гумиран часовник од брендот што нѐ повика да бидеме спонтано глупави во младоста – Diesel. И да, многу често носам кафеаво и црно заедно :Р

Моделот е – Double Down и можете да го најдете во my:time.

Повеќе | More >