Гости на FWSK ден 1 и 2 | Guests at FWSK day 1 & 2

Во голема гужва помеѓу ревиите, успеавме на кратко да фотнеме дел од посетителите на првите два дена на Моден Викенд Скопје. Подгответе се за уште многу фотки од ревиите кои следуваат :)

In a huge rush between shows, we shortly managed to take a few photos of the guests from the first two days of Fashion Weekend Skopje. We’ll have a lot more to show from the upcoming shows, stay tuned :)

Facebook CommentYou may also like