07.04.2013 FWSK: Лидија Георгиева | Lidija Georgieva

Лидија Георгиева е докажано име на светската модна сцена, а минатата вечер во Скопје се претстави со колекција со наслов Пејсаж бр. 26. Девојките чекореа со шармантни превези врз очи, а моделите изобилуваа со крупни шари, одлучни линии, интересни принтови и рабови со чипка.

English translation at the end of this post.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Lidija Georgieva is a proven name on the world fashion stage, and last night in Skopje she presented a collection titled Landscape 26. The girls walked with charming eye covers, and the models were with big patterns, interesting prints and lace edging.

Facebook CommentYou may also like